Benvinguts al Blog

Hem creat aquest espai per tal de ficar-vos al dia de les novetats literàries tant per adults com juvenils i infantils o qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la biblioteca.
També tractarem el Club de lectura que tenim a Bellvís, on farem menció de les seves reunions i visites dels diferents escriptors que passin per la vila.
Esperem sigui aquest un espai de profit cultural per a tothom.

lunes, 1 de agosto de 2011

FAUST, EL TERRORISTA.


Pierre és l’àlies de Nicolás Solà, un terrorista català que havia militat a Terra Lliure i és reclutat per Al-Qaida. L’organització l’envia a Tunísia, on li encarrega de participar en un atemptat bomba al su del país, que haurà perpretin el curs d’un viatge turístic. Faust, el terrorista és la crónica de els set dies preludien l’atemptat, inserit en una espiral d’intriga i violència. Pierre no només haurà de sobreviure a les bales de la policia, la CIA i el desert. També haurà de afrontar alguns fantasmes del seu passat a Terra Lliure: el retorn de Juli, una antiga núvia també terrorista i la presencia intangible de Roger, mort per un cotxe bomba al Garraf l’any 1992, poc abans de l’operació Garzón. Un ejemplar del Fausto de Goethe signat per Troski donarà a Pierre algunes despostes.

1 comentario: