Benvinguts al Blog

Hem creat aquest espai per tal de ficar-vos al dia de les novetats literàries tant per adults com juvenils i infantils o qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la biblioteca.
També tractarem el Club de lectura que tenim a Bellvís, on farem menció de les seves reunions i visites dels diferents escriptors que passin per la vila.
Esperem sigui aquest un espai de profit cultural per a tothom.

lunes, 22 de agosto de 2011

LES AVENTURES D'EN PINOTXO


Gepetto, el vell fuster, desitjava que la seva última creació, Pinotxo, una bonica marioneta de fusta, pogués convertir-se en un nen de debò. La fada Blava li va concedir el desitg, no sense abans advertir a Pinotxo, que per ser un nen de debò, hauria de demostrar que era un nen generós, obedient i sincer. Pep Conciències li ajudaria en aquesta labor, ell seria la seva consciència.
Els dies següents, en comptes d'anar al col·legi, Pinotxo es veurà embolicat en una sèrie de males aventures plenes de desobediències i mentides. Però en el fons en Pinotxo té un bon cor i gràcies a Pep Conciències s'adonarà de tots els seus errors. Per fi Gepetto aconsegueix el seu anhelat desitg, que Pinotxo es converteixi en un nen i Pinotxo no torna a ser desobedient ni a portar-se malament, ni a dir mentides.





No hay comentarios:

Publicar un comentario