Benvinguts al Blog

Hem creat aquest espai per tal de ficar-vos al dia de les novetats literàries tant per adults com juvenils i infantils o qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la biblioteca.
També tractarem el Club de lectura que tenim a Bellvís, on farem menció de les seves reunions i visites dels diferents escriptors que passin per la vila.
Esperem sigui aquest un espai de profit cultural per a tothom.

lunes, 24 de octubre de 2011

TOT EL QUE HAURIES DE SABER ABANS D'ESTIMAR-ME

Ja fa cinc anys de la trobada casual d'en Gerard i l'Anastàsia a Londres. Poc temps després, la noia va anar a viure amb ell a Barcelona, on el jove ha provat de convertir-la en algú diferent de l'estudiant russa que el va atraure, alhora que ella ha mantingut un desconcertant silenci sobre el seu passat.
Ara tots dos han emprès un viatge amb cotxe al centre d'Europa, a la riba suïssa del llac Léman. Malgrat que l'Anastàsia desconeix el motiu d'aquesta sortida, creu que potser és la darrera oportunitat per salvar la relació. En Gerard, però, està obsessionat a sortir de la seva crisis com a escriptor, i el trajecte té com a destí la casa en què l'actriu  Audrey Hepburn va passar el final de la seva vida, on ell tractarà d'impulsar la seva carrera amb mètodes poc convencionals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario