Benvinguts al Blog

Hem creat aquest espai per tal de ficar-vos al dia de les novetats literàries tant per adults com juvenils i infantils o qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la biblioteca.
També tractarem el Club de lectura que tenim a Bellvís, on farem menció de les seves reunions i visites dels diferents escriptors que passin per la vila.
Esperem sigui aquest un espai de profit cultural per a tothom.

martes, 23 de octubre de 2012

LA PIEL QUE HABITO

Des que una dona sofrís cremades en tot el cos en un accident de cotxe, el Doctor Robert Ledgard, eminent cirurgià plàstic, s'interessa per la creació d'una nova pell amb la qual hagués pogut salvar-la. Dotze anys després aconsegueix conrear-la en el seu propi laboratori, una pell sensible a les carícies, però una autentica cuirassa contra totes les agressions, tant externes com a internes, de les quals és víctima el nostre major òrgan. Per aconseguir-ho ha utilitzat totes les possibilitats que proporciona la teràpia cel·lular. A més d'anys d'estudi i experimentació, Robert necessitava un cobai humà, un còmplice i cap escrúpol. Els escrúpols mai van ser un problema, no formaven part del seu caràcter. Marilia, la dona que es va ocupar d'ell des del dia que va néixer, és el seu còmplice més fidel, mai li fallarà. I respecte al cobai humà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario