Benvinguts al Blog

Hem creat aquest espai per tal de ficar-vos al dia de les novetats literàries tant per adults com juvenils i infantils o qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la biblioteca.
També tractarem el Club de lectura que tenim a Bellvís, on farem menció de les seves reunions i visites dels diferents escriptors que passin per la vila.
Esperem sigui aquest un espai de profit cultural per a tothom.

jueves, 27 de febrero de 2014

Com ajudar els fills a estudiar (i fer els deures del col·le!)

EDUCACIÓ
Llengua catalana
Autor: Juanjo Fernández




Un llibre animador i motivador, on trobareu resposta a les inquietuds més diverses, amb contes, anècdotes, situacions quotidianes, i també propostes i conceptes que us resultaran interessants, com ara... Els vostres fills es mouen per les 3G? Heu vist el núvol d'estimació que ha vist l'autor a la porta de l'escola? Feu servir l'EduBalança) Quina és la talla del vostre barret APA? Voleu conèixer el programa de 8 punts? Sabeu quins son els elements que conspiren contra l'ordre exterior de l'espai d'estudi? Heu fet alguna vegada de Deus ex machina? No us han ajudat mai els Menjapedres? Coneixeu l'increïble poder del Reforç Positiu?

La xerrada que han escoltat i gaudit milers de pares i mares...ara ja és un llibre a l'abast de tothom!

1 comentario:

  1. Estic encantat de veure el meu llibre recomanat en el vostre blog! Espero que us resulti d'utilitat... i potser ens podem veure algun dia i organitzar una xerrada per als pares i mares interessats! Mentrestant, molts ànims, i recordeu que tothom pot canviar i millorar!

    ResponderEliminar