Benvinguts al Blog

Hem creat aquest espai per tal de ficar-vos al dia de les novetats literàries tant per adults com juvenils i infantils o qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la biblioteca.
També tractarem el Club de lectura que tenim a Bellvís, on farem menció de les seves reunions i visites dels diferents escriptors que passin per la vila.
Esperem sigui aquest un espai de profit cultural per a tothom.

jueves, 14 de noviembre de 2013

SOCIETAT NEGRA

Novel·la negra
Autor: Andreu Martín

Al carrer Güell de Barcelona troben un cap tallat d'una dona. I la resta del cadàver no triga a aparèixer, arrossegat per un Seat Toledo. L'han lligat amb una corda al cotxe mentre estava aparcat, i el cos ha quedat ocult sota el camió de repartiment que tenia al darrere. Les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra apunten a un cas relacionat amb les bandes llatines, un aprova macabra o una manera brutal de passar comptes. Però al voltant de la botiga de roba del senyor Soong, al carrer Trafalgar, passen moltes coses, i se senten rumors d'un robatori recent a una central de diner negre. Ben aviat comença a haver-hi veus que assenyalen les tríades xineses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario