Benvinguts al Blog

Hem creat aquest espai per tal de ficar-vos al dia de les novetats literàries tant per adults com juvenils i infantils o qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la biblioteca.
També tractarem el Club de lectura que tenim a Bellvís, on farem menció de les seves reunions i visites dels diferents escriptors que passin per la vila.
Esperem sigui aquest un espai de profit cultural per a tothom.

lunes, 21 de noviembre de 2011

CLUB DE LECTURA JOAN MARQUILLES DE LA BIBLIOTECA DE BELLVÍS

Aquest mes de novembre , hem engegat de nou el Club de Lectura a la Biblioteca ,  que portem a terme conjuntament amb l’Associació de Dones Pou de l’Or .
 El  llibre escollit es, PERFUM D’ALFÀBREGA de l’autor de  Castellnou de Seana Francesc Pascual.
Som 20 lectors que cada dimecres a les 6 de la tarda ens reunim per opinar i comentar les pàgines del llibre que durant la setmana hem llegit a casa  i aprofitant que es un llibre amb un vocabulari molt  típic d’aquí a la Plana cadascú fa un llistat de les paraules i expressions que anem trobant al llibre per desprès comentar-les,
( algunes ja en desús, però tenint en compte que la història comença al anys 40 ,  l’autor s’ha recreat amb el vocabulari que s’utilitzava en aquella època).
El Club de Lectura esta obert a tothom i aproximadament cada llibre dura uns dos mesos, així que el proper començarà al gener .     
Esperem que aquesta experiència i aquest treball d’animació a la lectura agradi força i a la vegada sigui motiu engrescador per anar aconseguint l’hàbit lector a un sector ben ampli de persones.
Animeu-vos a participar al Club. Us hi esperem!      

No hay comentarios:

Publicar un comentario